Monday, July 26, 2010

Joging



Selasa lepas aku dan Q joging di stadium.

Selepas joging di stadium aku ajak Q joging ke tasik kejuruteraan pula petang esoknya.

Tapi Q taknak, dia kata, "Jogging at that place is making me tension you know"

Aku tanya " why, is the track so hard or is it too long?

Q jawab "nope. try jog there, soon you will know"

Maka petang esoknya aku pun berjoging di Tasik Kejut.Memang betul kata Q,
baru 10 minit tiba2 aku mula rasa tension.

Setengah jam aku rasa tension lagi.

1 jam aku rasa lagi tension .

aku rasa tension bukan sebab kaki aku sakit atau dada aku sesak lepas penat berlari.

Tapi....

Sebab ramai couple yang joging di situ dan orang seperti aku dan Q yang tak pernah ada couple memang akan rasa tension :-P

4 comments:

Aziati Zolman said...

hohoho..jog pun nak ada kapel2 ek..entah ape2 la...hohohoho

The Uppercase Q said...

der...ptg ni jog jowm...kol 5.30 kumpul kt up...ade bran??

Rafi said...

ok...aku bran je

Rafi said...

xyah kapel pun..sorg2 pun boleh

Anda juga mungkin meminati

Related Posts with Thumbnails