Monday, December 14, 2009

skirt pramugari


Waktu aku 1st year dulu aku pernah meghadiri satu forum perbincangan yg diadakan di dewan KTAMS. Waktu tu prof agus yusof dan seorg prof dari ukm yg jadi panelisnya. moderatornya ustaz khairil dari pusat Islam. Sbnrnye prof ni jadi pengganti ustz asri zainal abidin, mantan mufti perlis yg terpaksa tarik diri di saat akhir sbab khabarnye kena menghadap Raja Perlis.Nak dijadikan cerita prof yg aku x igt namanya ni cerita la pglmn waktu dia naik flight AirAsia. Dia kritik la stewardess AirAsia katanya skirt yg they all pakai tu da sama panjang dgn spender.Member aku yg duk sbelah trus cakap "labuhnya spender"...hahahaha..

4 comments:

muhammad arrabe' said...

ko ni.. banyak2 cite, ni jugak jadi pilihan.heh

Rafi said...

nak wat camne...ni je yg aku terpk nak taip..hehe

nurkhairunnisaa said...

hahaha...ko ske je kalo spender laboh...tp bek soh pramugari 2 pakai boxer...lg laboh kot..hahaha

Rafi said...

kalau da pakai boxer tak payah la pramugari tu pakai skirt...hahaha

Anda juga mungkin meminati

Related Posts with Thumbnails